Akut hjälp och arga lappar!

Har insett att det bästa sättet att få som jag vill i den här lägenheten jag bor i är att med jämna mellanrum skriva arga lappar. Anledningarna är att jag avskyr att ta konflikter ansikte mot ansikte, den ene snackar halvkass engelska och dessutom ser jag fan aldrig till dem. Den ena killen fattar det här med lappar, han är från Ghana och om jag skriver att nu jävlar får han städa ugnen för att jag inte vill att min mat ska smaka hans kyclingflott, då städar han den. (Jag ställde fram svinto tillsammans med en lapp.) Den andra killen, vilken är ett riktigt såll, förstår dock ingenting. Han är en såndär kille som haft en morsa och en farsa som torkat honom i röven tills han flyttade.

I höstas skröt han dessutom om att han äter hamburgare VARJE dag... Gjorde ett litet experiment för några månader sen. Han gör ju verkligen INGENTING för att hålla någon ordning här och det inkluderar även att han aldrig tar ut en soppåse eller ens byter när det är fullt, han bygger bara på berget. I alla fall så valde jag och dåvarande andra rumskamrat att ställa soppåsarna i köket, alltså inte ta ut dem. När det stod 3 påsar i köket och jag inte märkt den minsta tillstymmelse till att han funderat på att ta ut påsarna sa jag till honom att nu jävlar får du väl ta och ta ut en soppåse någon gång med...
Han skyllde på att han inte visste vars man slänger påsarna. För er som inte vet hur det ser ut där vi bor så kan jag berätta att där man slänger soporna är rakt utanför dörren man går ut genom. Han slängde påsarna, men efter detta trauma har han inte lyckats slänga några fler, och jag får flytta över hans skräp i nya påsar varendaste gång det behöver bytas soppåse.

Nu står det återigen 3 soppåsar oslängda, visserligen bara en i köket och två står utanför dörren för att jag städade lägenheten igår. Känner att måttet börjar bli rågat nu. Jag har valt att utan protest städa det mesta av lägenheten eftersom jag inte står ut när det blir FÖR grisigt. Dock så har jag eftersom jag nästan alltid duschar på gymmet valt att inte städa deras toalett som inkluderar badkaret/duschen. Ibland måste jag ju dock vistas där inne och det är det som har gjort att jag håller på att bli helt jäkla galen. Det ser ut som värsta pundarbadrummet. Innan jul ställde jag de 10 tomma toalettrullarna där inne framför dörren för att påvisa att de nu var hög tid att slänga dem. Ni ska nu få se hur det såg ut dagarna efter att jag återkom till Falu stad.



Rädda mig från denna misär kopparstaden, eller någon annan omtänksam själ!!! Jag är rumsren och snäll!

Tack på förhand,
eder trogne
Robin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0